Iva Belè: “Vibracija uspjeha u školi”

dav

U srijedu, 22. svibnja u našoj školskoj knjižnici gostovala je trenerica Canfield metodologije Iva Belè.

Tko je zapravo Iva Belé

Iva Belé Success Concept potiče pojedince i tvrtke da aktiviraju svoju svrhuciljeve i unutarnje snage, kroz treninge, mentorstvo i motivacijske govore. Posjeduje 20 godina radnog iskustva u internacionalnim i privatnim tvrtkama na pozicijama Product managera, Direktorice marketinga, Voditeljice odnosa s klijentima i Voditeljice projekata razvoja. Također održava treninge i motivacijske govore na hrvatskom i engleskom jeziku u zemlji i inozemstvu. Uz Hrvatsku, ima iskustvo održanih treninga u Kanadi, Švicarskoj, Srbiji i drugim zemljama.

 

U predavanju smo poslušali kako se nositi sa problemom, kako ga rješiti i kako ga spriječiti. Pokazala nam je neke osobe koje imaju probleme, ali nikada nisu odustali. Zapamtite da je ključno načelo: preuzmite 100% odgovornosti za svoj život i svoje rezultate. Svakako dobro upamtite ovu formulu koja glasi: D (događaj) + R (reakcija) = I (ishod)

Govorila nam je o tome kako potaknuti motivaciju i što činit kako bi naše tijelo i um bolje funkcioniralo cijeli dan.

Svi su pomno pratili cijelo predavanje, te je naš Mate Griparić, naravno odgovarajući na pitanja gđe. Belè, osvojio knjigu. Svi su na kraju izašli sa velikim osmjehom na licu, bez obzira što nisu dobili knjigu.

 

“Čuda se ne događaju slučajno. Mi ih sami iniciramo.”
— Iva Belé

 

Svakako Vam preporučam da posjetite njezinu web stranicu; https://www.ivabele.com/

U nastavku možete poslušati intervju sa Ivom Belè koji sam Vam pripremio:

 

Ovim putem se još jednom zahvaljujem gđi. Ivi Belè i nadam se da će nam opet doći u posjet.

 

Podatci o Ivi Belè pruzeti sa: https://www.ivabele.com/