No stress on Cres

Učenici koji su postigli značajan uspjeh na županijskim i državnim natjecanjima te različitim smotrama nagrađeni su od Grada Labina izletom na Cres. Cres su učenici s mentorima posjetili u petak 1. lipnja 2018. godine. Osim učenika srednje škole na izletu su sudjelovali i učenici osnovnih škola Labinštine.

U 10 h krenuli smo iz Rapca prema Cresu s poznatim brodom „Monsun“. Kako je bilo predivno vrijeme iskoristili smo pauzu  za kupanje u Valunu. Nakon kupanja slijedio je ručak, meso ili riba.

Zadnja stanica na izletu bio je sam grad Cres, gdje smo posjetili starogradsku jezgru, a većina njih uživala je i u rashlađivanju sa sladoledom ili kavom. Cres je mali gradić koji se prođe u sat vremena, ali definitivno vrijedi No Stress on Cres jer možete cijeli dan kulirati u društvu ili na plaži.

Učenici se zahvaljuju Gradu Labinu na  izletu i nadaju se da će i dalje Grad organizirati izlete za najuspješnije. Želje učenika su da druge godine dobiju i vodiča tj. neki dodatni sadržaj, jer ipak su srednjoškolci željni znanja. 🙂