Humble Bundle – Igraj I Čitaj U Dobrotvorne Svrhe!

Davati novac u dobrotvorne svrhe plemenit je čin. Imamo taj super osjećaj da smo nekome uljepšali dan! Ali to je sve.

Humble Bundle to želi promijeniti. Svaki mjesec tim iz San Francisca nađe sjajne igrice ili knjige na neku temu i stavi ih na prodaju kao tzv. bundle. Kada ljudi to kupe novac ide u dobrotvorne svrhe!

Evo kako to sve funkcionira: Bundle ima 3 stupnja: “plati što želiš”, “plati više od prosjeka”, i “plati određeni iznos” (koji se mijenja svako toliko, najčešće od 10 do 20 dolara). Ti stupnjevi koriste princip “Plati više i dobiješ više”. Vi odaberite koliko želite platiti, i igrice vam se šalju na E-Mail! Prosjek je, recimo, 8 dolara. Ako platite 5, dobijete manje igrica nego ako biste platili 1o dolara. Ukratko, platite jednako ili više od navedenih iznosa, i odgovarajuće igrice će vam biti poslane na Mail!

Postoje tri glavna Humble Bundle-a: Humble Game Bundle (igrice), Humble Book Bundle (knjige) i Humble Mobile Bundle (igrice za mobitel). Teme su vrlo raznolike, od filozofije do puzzle igrica, ma ima nešto za svakoga!

Kao da to nije dovoljno, ponekad se nađu i besplatne stvari! Samo upišite vaš E-Mail i dobijete igricu ili dvije! Uz Humble Bundle postoje i Humble Monthly i Humble Store. Monthly vam svaki mjesec, za samo 12 dolara daje igrice u vrijednosti od najmanje 150 dolara, a na Humble Store-u možete naći igrice po sniženim cijenama. Novac, naravno, ide u dobrotvorne svrhe!

Ja sam par puta kupio Humble Bundle i dobio sam super igrice i knjige. Među favoritima su mi igrice Crashlands, Underrail i Deadly Tower of Monsters, te knjiga A Man On the Moon.

Ukoliko i vi želite probati Humble Bundle, posjetite web stranicu ovdje!

Ako vam se ne sviđa ponuda, pričekajte par dana i vratite se. Novi bundles dolaze svaki mjesec, nekada i češće! Zato počnite igrati i čitati u dobrotvorne svrhe danas!

 

Autor Teo Rocco

Rođen ovdje, odrastao ovdje, živim ovdje. Svako ljeto u Danskoj. Gimnazijalac. Volim putovati. Zanimaju me igrice, muzika, nova tehnologija, 3D printanje i robotika. TRUST ME, I'M A GAMER!