“Od srca srcu- svi za Natašu!”

Pomognimo onima kojima je pomoć potrebna-misao je koja bi nas trebala voditi kroz život- i zato vas svih pozivam večeras, 5.5.2017. da dođete u “Alter Ego” i pomognete Nataši Baf kupnjom ulaznice (30 kn) ili uplatom donacije na broj računa Nataše Baf HR1024020063205120699 (Erste Banka), a usput se i dobro zabavite- jer vas čeka pregršt DJ-eva, dobrog ritma i plesa…

Tekst dolje preuzet je s facebook stranice Alter Ego (Bar & Club) 😀

OD SRCA SRCU / SVI ZA NATAŠU
05.05.2017. @ Alter Ego bar & club
____________________________
Najljepši je osjećaj činiti dobro drugima i svaka prilika za to pravi je blagoslov.
U skladu s time ovo je prvi  “event”  humanitarnog karaktera u režiji “Something irresistible” organizacije u suradnji s Davorom Šverkom, dobitnikom nagrade Ponos Hrvatske i Alenom Vozilom, vlasnikom Alter Ego Bar/Cluba u Labinu.

Ova humanitarna akcija  posvećena je gospođi Nataši Baf iz Diminići, majci troje maloljetne djece koja se bori s opakom bolešću već dvije godine i nakon više operacija trenutno se oporavlja od posljednje kroz vrlo pozitivan stav i nadu za oporavak.
Sav prihod od ulaznica i dodatnih donacija biti će uplaćen na račun Gospođe Nataše.
Veliko hvala svima koji sudjeluju u ovoj akciji volonterski te vas pozivamo da se okupimo u što većem broju i olakšamo gospođi Nataši bar financijski teret koji joj je prijeko potreban za oporavak.

Donacija na ulazu 30 kn.
Svi koji nisu u mogućnosti prisustvovati događaju, a žele pomoći, mogu to učiniti uplatom na br.računa Nataše Baf HR1024020063205120699 (Erste Banka)

Želimo napomenuti da se dan “eventa” poklapa s Natašinim rođendanom, a to je razlog više da joj taj dan učinimo posebnim….
____________________________