Čitalački klub – CAFE MAFIA!

Volite li čitati?

Volite li razgovarati o knjigama i dijeliti svoje oduševljenje ili razočaranje nekim djelom s drugima?

„Cafe Mafia“čitalački klub naše srednje škole, pravo je mjesto za vas!

Cilj našeg čitalačkog kluba jeste ne samo poticanje na čitanje knjiga, već i poticanje na razgovor o knjigama, no kako smo mi sve samo ne dosadni – sve se to odvija uz mnogo zabave i smijeha!

Svakoga mjeseca, pa čak i rjeđe (ovisno o raspoloživom vremenu učenika), članovi čitalačkog kluba trebaju pročitati dogovorenu knjigu za koju vode dnevnik čitanja. Kasnije će se o toj istoj knjizi, uz kekse i sok, voditi razgovori.

Zapravo, draž našeg čitalačkog kluba nije samo u čitanju, već i u zaista dobrom i komunikativnom društvu, a to je naposljetku ono zbog čega je i osnovan „Cafe Mafia“.

Pa, ako je vaš odgovor na prva dva pitanja bio DA, slobodno se javite našoj knjižničarki, prof. Majdi Milevoj Klapčić koja će vas uputiti u sve vezano uz naš klub (Psst! Također dobijete jednu jako lijepu bilježnicu za vođenje dnevnika čitanja, ali to niste čuli od mene! 🙂 ).

Ako vam se iz nekog razloga naš klub ne svidi, slobodni ste iz njega otići! Vrlo smo tolerantni stoga bez straha možete isprobati kako je to! 🙂

Bilo kako bilo, vidite da i naša škola ima čitalački klub kojega gotovo svaka srednja škola u filmovima ima! No, moram priznati, naš je klub bolji – jer Je NAŠ! 🙂

Ako se odlučite priključiti – DOBRODOŠLI!
A ako ne, razmislite opet!*

 

*šala mala, niste obavezni biti u našem klubu! 😉