Zabavne jesenske aktivnosti

Premda smo je osjećali još prije nekoliko tjedana, jesen je sad tu i službeno. Neki je vole, neki manje, ali moram priznati da jesen kao i svako godišnje doba ima svoje čari i ljepotu. Kako ne biste proveli ovu prekrasnu jesen samo za ekranom računala ili mobitela, odlučila sam napravit kratku, ali slatku listu stvari kojima se možete pozabaviti ove jeseni.

  1.  Odlazak u šetnju

Vrijeme u prirodi je uvijek dobro iskorišteno vrijeme, a pogotovo ako imamo neko društvo. To mogu prijatelji, obitelj, pas, ali tko kaže da se u šetnju ne može ići i sam? Jedino što je bitno ponijeti je motivacija, ali preporučuje se i fotoaparat jer možda vam se ukaže savršena prilika za okinuti savršenu jesensku fotku.

2.   Pečenje kolača

Premda nismo svi vrhunski slastičari, nikad nije kasno da se okušamo u slastičarskim vodama. Često smo u onoj užasnoj situaciji kada baš želimo posegnuti za nečim slatkim, ali u cijeloj kući nema ni trunke slatkiša. Upravo tada je vrijeme da stupite na svijetla pozornice sa kuharicom u rukama.

3.  Pročitati dobru knjigu

Ovdje ne mislim na lektire i knjige vezane za školu. Svi bismo barem jednom mjesečno trebali pročitati nešto za svoj gušt i uživati u tome. To ne mora biti neka ,,pametna” knjiga ili najnoviji bestseller, dosta je odabrati onu koju nam je privukla pogled svojim sadržajem ili naslovnicom.

4.  Maraton najdražih filmova/serija

Filmski maratoni su uvijek dobar način za predahnuti nakon napornog dana ili tjedna, a jesen kao da je stvorena za njih. Sve serije imaju nove epizode, dolazi hrpa novih filmova i naravno svih ih želimo pogledati, a najbolje je biti spreman za tu invaziju. Najbolje da se opskrbite kokicama i ostalim grickalicama jer jesen je filmsko doba.

5.  Shopping

Shopping je naravno poželjan i zabavan tijekom cijele godine, ali svi uvijek odabiru početak jesen kao shopping vrijeme. Počinje škola i nama je jednostavno potrebna obnova garderobe jer novi početak zahtijeva i novi izgled. Samo je bitno da u svemu tome zadržimo svoje JA i da kupujemo ono u čemu se osjećamo najbolje i kao da možemo osvojiti cijeli svijet.

Nadam se da će vam ovi prijedlozi dobro doći i da ćete uživati u ovoj jeseni, a i svakoj nakon nje.