Maska za Halloween

Još tri dana do Halloweena. Uzbuđenje nam je na nivou, ulaznice za najbolji party u gradu su spremne, ali u svemu tome nešto jakoooooo važno nedostaje- KAKO SE MASKIRATI ???

Budite bez brige jer zato sam ja tu u zadnji čas kako bih vam dala neku novu ideju, ili pak inspirirala vaše pametne glavice u što se obući za taj nadolazeći blagdan.

Ako si pravi mali ljubitelj kemije i voliš stvarati različite spojeve i miješati opasne kemikalije 🙂 zasigurno si odlučila za tu noć gradom prošetati u svom vještičjem kostimu, no, da ne biš uvijek bila ona stara dosadna vještica evo kako zablistati u novome ruhu!!!  121015055-6_mn

haloween2_2

No, nismo svi ljubitelji “štriga i štriguna”. Za vas koji volite neke nježnije varijante maski, a opet simpatične i kreativne- nemojte se bojati biti npr. Pipi Duga Čarapa, ili neka mačkica sa veselim repom koji vi sami možete izraditi koristeći puno vunenih niti koje se spletu u pletenicu.

26987

I za kraj, pravu biš pomutnju dovela na party kada biš se pojavila poput “killer clown” maske. Na facebooku je to sad svima “najtrendi” tema i svi se boje da ih iza nekoga ugla ne zaskoči klaun ubojica koji drži sjekiru!!!!

create-killer-clown-makeup-look-for-halloween-1280x600

A za vas koji ste sramežljivi, ili pak smatrate da je kostimiranje baš bez veze, odvažite se biti vi!!!! I zablistajte u najboljem sjaju, kako vas ne bi izostavila odlučila sam vam pokazati jedan video za savršen makeup-look :D, uz ovakav makeup možete obući obične traperice i majicu, a svejedno ćete očarati svih oko sebe 😀

 

http://www.youtube.com/watch?v=3sUdkUXrQig