Point – tko smo mi?

Veselu ekipu Pointa čine učenici Srednje škole Mate Blažine Labin vođeni profesoricom Sanjom Gregorinić.

Karla Zupičić – učenica 3.o razreda, znatiželjna i odgovorna, ističe se u kreativnom i timskom radu, a ono što joj najbolje leži jest pisanje eseja te istraživanje različitih tema. Karla je jedna od inicijatora pokretanja e-novina, u kojima obavlja dužnost urednika, ali i glavnog novinara jer jedva čeka da ispita što se novoga dešava u školi i okolici.

Sanela Isanović – učenica 3 d razreda, uz Karlu glavna pokretačica e-novina, uvijek vesela i spremna na istraživanje. Posebice kreativna ističe se kao grafička urednica e-novina, ali naravno i kao autorica brojnih tekstova.

Arjeta Hodža – učenica 3 o razreda, zaljubljenica u dobre knjige i filmove preporučiti će vam što čitati ili gledati. Posebno je zadužena i za lektoriranje naših članaka.

Antonio Bembić – učenik 3 o razreda, zadužen za tehničku podršku, a o sebi kaže: samozatajni čovječuljak, relativno nizak i četverook, ljubitelj glazbe, u jatu riba prepoznati ćete ga obično po tome što pliva protiv struje.

Mattea Mačkić – učenica 3 o razreda, vrijedna, odgovorna, stvorena za scensku glumicu, ali prije toga dobro će joj doći malo novinarskog posla.

Sanja Gregorinić – profesorica povijesti i pedagogije, glavna i odgovorna urednica E- novina srednje škole Mate Blažine Labin. Svoje novinare potiče na istraživanje i pisanje, a muči ih čak i vikendima. Voli svoj posao jer, kako kaže, biti profesor nije posao već poziv koji nikada ne prestaje.

 

P. S. na slici nam nedostaje Mattea Mačkić (nije bila u školu taj dan, ali ponoviti ćemo slikanje)  🙂