O čemu ćemo pisati?

Za naše e-novine  odabrali smo nekoliko rubrika, a ovdje pročitajte što u njima možete pronaći.

Pratite s nama aktualna događanja u školi i okolici, saznajte: tko, što, kada, gdje, zašto i kako u rubrici “Vijesti”.

Zanimljivosti” nas vode u svijet raznih savjeta, od kako si pomoći da budemo bolji do ljubavi, nesvakidašnjih ili smiješnih događaja, obljetnica, interesantnih priča koje niste znali o svijetu, ljudima, biljkama, životinjama.

U rubrici “Škola bez bola”  čitajte  o našoj školi, brojnim natjecanjima, projektima, učenicima, profesorima. Također, tu je mjesto i za vas kreativce koji imate radove za koje mislite da su izvrsni, a ne znate kako ih učiniti dostupnima ostalima. Sve što trebate je poslati svoj rad na e-mail adresu: skolske.novine.point@gmail.com, zajedno sa imenom pod kojim želite da bude objavljen, a mi ćemo ga vrlo rado objaviti. 🙂 

Kako većina nas više voli zabavu nego školu tu je i posebna rubrika “Zabava”. Pročitajte prijedloge o najboljim izlascima i koncertima, priče o glazbi, ali i kritike ili preporuke o filmovima i knjigama koje bi vrijedilo pogledati, odnosno pročitati.

Posljednja, ali ne manje važna rubrika je  “Sport”. Svi sportski obožavatelji doći će na svoje: pratit ćemo događanja kako u našoj školi, tako i općenito vezana uz sport i redovito vas izvještavati.