Mlad i uspješan

Sanel Isanović, bivši  učenik Srednje škole Mate Blažine ostvario je popriličan uspjeh u svojoj karijeri. Iako mu je primarna djelatnost ugostiteljstvo-kuharstvo njegova velika ljubav ipak je glazba,  stoga su naše novine odlučile saznati koja je njegova tajna uspjeha.

       Opiši nam svoje početke na glazbenoj sceni.

Početci sežu daleko unazad, ali ozbiljnije je krenulo sa osnivanjem benda Soul Display negdje u ljeto 2002. godine. Sviralo se cijelo vrijeme i polako upoznavalo sa glazbenom produkcijom, ozbiljnijim skladanjem i tehnikama. Sviranje je donijelo nova iskustva i snimanje singla u Ljubljani stoga sam u ljeto 2008. odlučio upisati fakultet za glazbenog producenta na SAE Institutu u Ljubljani.

     Što je uslijedilo nakon završenog fakulteta?

Tada je nastupilo vrijeme dizajna zvuka, kreativnih procesa, novih tehnika miksanja i skladanja. U to vrijeme krenuo sam i sa učenjem o masteringu te tako počeo zaokruživati priču glazbenog producenta.

    Što te potaknulo na osnivanje tvrtke LEVEL 52 i čime se tvoja tvrtka konkretno bavi?

Pri povratku sa školovanja zajedno sa Goranom Načinovićem i Rajanom Miloševićem osnovali smo LEVEL 52. Tvrtka je specijalizirana za razvoj i izradu kratkih promotivnih filmova, video spotova, TV reklama, fotografije te glazbene produkcije. S Goranom i Rajanom bio sam povezan samo kreativno jer su oni kao i ja bili ,, kreativno opaljeni”. Spojili smo se, otvorili tvrtku i započeli s onim što smo najbolje znali raditi.

    Kako se razvija LEVEL 52 i koje su to nagrade koje ste osvojili na raznim festivalima?

Danas smo narasli. LEVEL 52 čine ljudi od fotografa pa sve do digitalnih animatora. Surađujemo sa lokalnim i regionalnim klijentima: Valamar Riviera d.d., Esplanade Zagreb, HCK Istra i mnogi drugi.  U 2015. godini LEVEL 52 osvojio je dvije  velike nagrade za film ,, Cycling in Istria” na Zagreb Tourfilm Festivalu te je nagrađen Zlatnom kozom-Capra d’oro.

    Koji su daljnji planovi za LEVEL 52?

U prvom planu ulaganje u znanje i nove tehnologije te u naš kreativni proces stvaranja.