Gdje izaći u Labinu?

Ludi noćni provodi, ples do jutra ili večeri uz gitaru? Kada su u pitanju izlasci svatko od nas ima svoj „đir“  koji je većinom određen vrstom glazbe koju slušamo. Neki bi rekli da se u našem gradu mogu naći brojna mjesta za izlazak, dok mnogi kritiziraju kako se nema gdje izaći.

Istražili smo noćni život Labina i odabrali Top 3 mjesta za izlazak u našem gradu.

 

ALTER EGO bar & club

Ekipa zadužena za dobar provod, svaki vikend trudi se ponuditi nešto različito, od stranih i domaćih hitova kojima nas uveseljavaju mlade zvijezde u usponu  do mega koncerata i house partya. Poznati po dobroj vibri, ugostili su i brojne poznate estradne glazbenike kao što su Boban Rajović, Alen Vitasović, IN VIVO, DJ SNS itd. Ako niste za lude noćne izlaske Alter ego otvoren je svaki dan, stoga u jutarnjim satima možete uživati u kavi.

Posjetite Alter ego jer se i ovaj vikend sprema nešto novo što će možda baš tebe oboriti s nogu.

Design caffe

Poznatiji kao ,,žuti bar”, otkad je otvoren jedan je od omiljenih mjesta labinskih srednjoškolaca. Volimo njihovu akciju (kava + cedevita) u jutarnjim satima. U noćnim satima njihovi prioriteti su House i Techno glazba pa će ljubitelji elektronske glazbe partijati u Design caffeu.

Zajedno u suradnji sa Seriously Twisted družinom petkom možete uživati uz Marina Biočića, Tinu Dobrića i druge labinske dj-e.

Rock caffe Labin

Ukoliko voliš mirne večeri uz akustičnu glazbu ovo je pravo mjesto za tebe, posebice u ljetnim večerima. U zimskim danima Rock caffe nudi nam od dnevne zabave uz kavu i pikado do večernje zabave uz brojne poznate i manje poznate glazbenike rock scene. Od dosadašnjih nastupa istaknuli bismo: Tri kralja, grupu Nola, Muha, Veco & Company, Nikola Marjanović (ex Sane) i Nikola Nemešević Nemeš, a česti gost je i poznati pulski stand-up komičar Todor.

Ako ne znate gdje biste izašli, Rock caffe je uvijek dobro rješenje kao mjesto s vječno dobrom svirkom i pozitivnom atmosferom.