„Ako već sanjaš, sanjaj velike stvari!“

 

Mnogi ljudi imaju snove za koje misle da su tako nerealni da nije u redu o njima uopće razmišljati. Ne dopusti da budeš poput njih!

Svatko ima neki posebno važan san kojeg bi želio ostvariti, ali jednostavno ne zna odakle početi. Stvar je vrlo jednostavna: počni vjerovati! Ovog trena odluči prihvatiti svoje snove i primjetiti ćeš kako se počinju događati čudne stvari. Sve što trebaš početi će dolaziti samo od sebe. Na internetu ćeš naići na članke koji ti pomažu, postati ćeš okružen pravim ljudima i, što je najvažnije, tvoja će energija postati energija uspjeha. Čini ti se nemogućim i čudnim ono što si upravo pročitao? Razmisli ponovno! Koliko puta si sasvim slučajno naišao na informaciju koja ti je baš u tom trenutku bila potrebna ili si susreo baš onu osobu o kojoj si razmišljao? Čudesno je kako je svijet zapravo jednostavan.

Zamisli – vjeruj – ostvari.

Dokazano je da se ono što vjerujemo, o čemu razmišljamo i čemu dajemo svoju energiju zaista ostvaruje. Nije bitno vjeruju li drugi, bitno je vjeruješ li ti. Iskoristi to u dobre svrhe i ostvari sve što želiš. Nije stvar samo u uspjehu u školi ili poslu. Ista stvar događa se i u našim odnosima sa ljudima iz naše blizine. Svojim pozitivnim stavom možeš učiniti mnogo toga! No, osim što na ovaj način u svoj život možeš dovesti lijepe stvari, isto tako svojim negativnim mislima možeš činiti sasvim suprotno. Primjerice, pomisliš li kako se nitko ne želi družiti sa tobom, cijelo ćeš vrijeme bit bezvoljan i nećeš ni pokušati razgovarati sa nekim jer ćeš ionako vjerovati kako je to gotova stvari i kako ništa ne možeš promjeniti. Na kraju ćeš, bez obzira što te tvoji prijatelji obožavaju, zaista ostati sam.

Stoga, bez obzira što želiš postići (želiš li upisati super faks ili imati puno prijatelja) trebaš se samo usuditi vjerovati. Trebaš hodati svijetom uvjeren kako je sve moguće ako to zaista želiš. Meni je uspjelo, ne znam zašto ne bi i tebi! 😀